Profesionalna audio oprema AUDIO KONDRIČ D.O.O., Trstenjakova ulica 5A, 2250 Ptuj, Tel.:02 / 776 10 51

Cene in plačila

VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RAČUN !

Vse cene v spletni trgovini Profesionalna audio oprema, Audio Kondrič d.o.o. so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen, če ni to drugače zapisano. Cene veljajo ob sklenitvi pogodbe oziroma, ko kupec dobi sporočilo, da je naročilo v obdelavi. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih do prodaje zalog.

Načini plačil

FINANCIRANJE - KUPUJTE ENOSTAVNO IN HITRO
 

V trgovini Profesionalna audio oprema, Audio Kondrič d.o.o vam poleg gotovinskega plačila nudimo širok izbor plačilni načinov, s katerimi bo vaš nakup udoben in enostaven.

1. Paypal

PayPal je najbolj priljubljen in nadvse varen plačilni sistem, ki nastopa kot posrednik med kupcem in prodajalcem. Če še nimate svojega PayPal računa, si ga lahko ustvarite na sledeči povezavi: https://www.paypal.com/si.

2. Kreditne kartice

Kreditne kartice omogočajo hitro in enostavno plačevanje. Potem, ko izberete izdelke, vas preusmerimo na varno povezavo Banke Koper, kjer lahko brez skrbi vnesete podatke o svoji kreditni kartici. Plačevanje omogočamo z naslednjimi kreditnimi karticami: Activa, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Diners, American Express.

3. Predračun

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, naročilo, na katerem so izpisani vsi podatki za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila. Več si lahko preberete tukaj

4. Plačilo na obroke

· Diners Club International ponuja možnost nakupa na od 2 do 24 obrokov. Minimalni znesek kredita znaša 80 evrov, minimalni znesek obroka pa 40 evrov.
· Z American Express kartico, izdano v Sloveniji, imate tudi možnost nakupa na od 2 do 12 obrokov. Minimalni znesek kredita znaša 80 evrov, minimalni znesek obroka pa 40 evrov.

5. Plačilo po povzetju

Če izberete plačilo po povzetju, plačate odkupnino pismonoši ob dostavi pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ni doma, vam pismonoša v nabiralniku pusti obvestilo, s katerim lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.

 

V primeru plačila s bančnimi karticami BA (Maestro), plačilnimi in kreditnimi karticami EuroCard/MasterCard, Visa, Visa-Electron, se spletna cena poveča za 3%.


 

VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RAČUN !

  

Positive SSL