Profesionalna audio oprema AUDIO KONDRIČ D.O.O., Kogejeva pot 5, 2250 Ptuj

  02 / 776 10 51    info@kondric.si

Cene in plačila

VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RAČUN !

Vse cene v spletni trgovini Profesionalna audio oprema, Audio Kondrič d.o.o. so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen, če ni to drugače zapisano.

Cene veljajo ob sklenitvi pogodbe oziroma, ko kupec dobi sporočilo, da je naročilo v obdelavi. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih do prodaje zalog.

Načini plačil

FINANCIRANJE - KUPUJTE ENOSTAVNO IN HITRO
 

V trgovini Profesionalna audio oprema, Audio Kondrič d.o.o vam poleg gotovinskega plačila nudimo širok izbor plačilni načinov, s katerimi bo vaš nakup udoben in enostaven.

1. Paypal 
PayPal je najbolj priljubljen in nadvse varen plačilni sistem, ki nastopa kot posrednik med kupcem in prodajalcem. Pri plačevanju s Paypal boste preusmerjeni na njihovo spletno stran za plačevanje, kjer sledite korakom nakupa ter zaključite plačilo. Če še nimate svojega PayPal računa, si ga lahko ustvarite na sledeči povezavi: https://www.paypal.com/si.
 
2. Predračun
Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, naročilo, na katerem so izpisani vsi podatki za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila.
 
3. Plačilo po povzetju
Če izberete plačilo po povzetju, plačate odkupnino pismonoši ob dostavi pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ni doma, vam pismonoša v nabiralniku pusti obvestilo, s katerim lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.

 


 

VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RAČUN !