Profesionalna audio oprema AUDIO KONDRIČ D.O.O., Kogejeva pot 5, 2250 Ptuj

  02 / 776 10 51    info@kondric.si

Informacije o dostavi

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi velja dobavni rok, ki je naveden.

Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosim povprašajte). V nobenem primeru trgovec ni odgovoren za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Največkrat zadošča obisk najbližje pošte.

Stroški dostave:

    

 

Stroški dostave

Za vsa naročila nad 50€ je dostava brezplačna ( za naročila do 50€  je dostava 3,5 € ZDDV-jem !

Cena dostave zajema pakiranje in prevoz.

 

    

 

DPD kurirska in paketna distribucija

 - Informacije o >>DPD kurirska in paketna distribucija<< si lahko ogledate na njihovi uradni strani: -> http://www.dpd.com/si

Pošta slovenije

- Za spletna naročila nad 350 € z DDV je dostava brezplačna. Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti.

- Dostava naročil do 350 € z DDV je cena 5,95 € z DDV.

oziroma

Stroški dostave po ceniku Pošte SLOVENIJE.

Stroški dostave so odvisni od teže naročila. Kadar je izbrano plačilo po povzetju, kupec plača celotno odkupnino in strošek dostave Pošti Slovenije.

Teža pošiljkeCena dostave z DDV
do 2 kg:4,29 EUR
nad 2 kg do 5 kg:5,28 EUR
nad 5 kg do 10 kg:6,42 EUR
nad 10 kg do 15 kg:7,56 EUR
nad 15 kg do 20 kg:8,70 EUR
nad 20 kg do 25 kg:10,20 EUR
nad 25 kg do 30 kg:11,61 EUR
nad 30 kg do 40 kg:13,62 EUR
nad 40 kg do 50 kg:15,90 EUR

 

V primeru, da ob dostavi uporabnik na dogovorjenem naslovu ni navzoč, blago lahko veljavno prevzame polnoletna oseba, ki živi v istem gospodinjstvu skupaj s kupcem, oziroma druga oseba, ki ima pooblastilo za prevzem.

V primeru, da ob času dostave niste prisotni, vam dostavna služba pusti obvestilo. Rok za prevzem pošiljke je pri Pošti Slovenije 15 dni.

Morebitne nejasnosti ali težave nam lahko sporočite na info@kondric.si ali pa pokličite Tel: 02 / 776 10 51.

Dobavni roki

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.

Zaradi različnih dobavljivosti izdelkov je naročilo lahko razdeljeno na več pošiljk. Lahko jih odpremimo delno ali vse hkrati. Če v četrtem koraku oddaje spletnega naročila izberete ''Odprema celotnega naročila hkrati'' vam bomo naročilo poslali v eni pošiljki. V primeru, ko izberete ''Odprema razpoložljivih artiklov.'' pa bo pošiljka odpremljena v več pošiljkah.

Pri delni dobavi vam bomo artikle, ki so na zalogi, poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. Morebitni strošek dostave bomo zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi. Če se naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in manjkajoči artikel bomo odstranili iz naročila.

Za artikle, ki so označeni kot rok dobave ni znan, nimamo podatka o tem, kako hitro jih lahko dobavimo.

Če boste nekaj dni odsotni, lahko v četrtem koraku pri dostavi v meniju označite tudi željeni datum odpreme vašega paketa. To pomeni, da pred tem datumom vaš paket ne poslan na navedeni naslov.

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Za vse dodatne informacije nas pokličite Tel: 02 / 776 10 51 ali pošljite info@kondric.si.

Obravnava poškodovanih pošiljk (odškodnine)

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.


 

Prevzemno mesto

Naročene artikle lahko osebno prevzamete v našem prevzemnem mestu AUDIO KONDRIČ D.O.O., Kogejeva pot 5, 2250 Ptuj, kjer se lahko tudi osebno posvetujete z nami.

 

   

 

Delovni čas:
Delovni čas:
Pon-pet: 09.00 – 16.00
Sobota: 09.00 – 12.00

Nedelje, prazniki: zaprto

 

   

 

AUDIO KONDRIČ montaža, servis prodaja d.o.o. - Lokacija - zemljevid